Turistička organizacija “Caribrod” postavila u SC “Park” 8 trojezičnih info tabli

Turistička organizacija “Caribrod” postavila je u Sportskom centru “Park” 8 trojezičnih info tabli u cilju promocije atraktivnih i interesantnih delova opštine Dimitrovgrad.

“Na ovim info tablama nalazi se samo jedan deo interesantnih lokacija koje turisti treba da posete i one se većinom nalaze u severnom delu dimitrovgradske opštine. Mi iz Turističke organizacije smo se odlučili da info table budu trojezične, na srpskom bugarskom i engleskom jeziku, a svaki objekat koji se nalazi na njima upotpunjen je sa autentičnom fotografijom”, kazao je za FAR direktor TOC-a Vasil Andrejev.

Na info tablama se, prema rečima Andrejeva, nalaze crkva “Roždestvo Presvete Bogorodice”, Strošena češma, turski drum, Smilovska jezera, turska češma i crkva “Svetog Arhangela Mihaila” u Boljevdolu, manastir “Sveti Kirik i Julita” u selu Smilovci i Petrlaška pećina.

Andrejev je takođe istakao da se u narednom periodu planira postavljanje dodatnih info tabli koje će, kako kaže, obuhvatiti i druge atraktivne lokacije opštine Dimitrovgrad.

A. Todorov

Foto: Turistička organizacija “Caribrod”

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar