Turistička organizacija “Caribrod” na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Predstavnici Turističke organizacije “Caribrod” učestvuju na najvećem i najposećenijem sajmu turizma u regionu – 45. Međunarodnom sajjmu turizma u Beogradu. Festival se ove godine održava od 22. do 25. februara, a zamlja partner je Grčka, večita inspiracija za putnike i omiljena letnja destinacija za domaće turiste.

Analitičar za promociju turističke ponude Dejan Cvetkov kaže za FAR da se Turistička organizacija “Caribrod” nalazi u hali 4, na zajedničkom štandu sa turističkim organizacijama Bele Palanke i Babušnice.

“Na sajmu predstavljamo prirodno i kulturno nasleđe naše opštine, ugostiteljsko-smeštajne kapacitete u gradu i selima, manifestaciju “Dani Caribrodske šušenice”, kao i mogućnosti za alternativni turizam u kanjonu reke Jerme i na Staroj planini. Posetioci na našem štandu mogu probati paletu prioizvoda mlekare “Stara planina – staroplaninski sir i kačkavalj, maslac, jogurt, kiselo mleko, đubek i surutku, kao i šušenicu, domaću rakiju i vina “Adet” i “Arlija” iz Vinarije “Našto”, istakao je Cvetkov.

Sajam turizma, koji se održava pod sloganom “Avantura počinje ovde” pruža priliku posetiocima da iz velike ponude izaberu prema svojim afinitetima: porodična putovanja, daleke i egzotične destinacije, putovanja za mlade, city break, odmor i oporavak u banjama, spa vikende na planinama, eko i aktivni turizam, kongresna dešavanja…

Ovaj veliki multimedijalni događaj svim učesnicima i posetiocima, kroz prezentacije, degustacije i demonstracije lokalne kulture, hrane i tradicije, donosi mogućnost upoznavanja, umrežavanja i uspostavljanja poslovnih odnosa i partnerstva za dalju saradnju.

A. Todorov

Foto: Turistička organizacija “Caribrod”

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar