Izuzetan nastup karatista “Caribroda” na turniru u Raškoj

Četvorica članova Karate kluba “Caribrod” osvojilo je pet medalja na prvenstvo Karate saveza užeg regiona za kadete, juniore i seniore koje je minulog vikenda održano u Raškoj i na taj način stekli su pravo učešća na Kupu Srbije koji će biti održan sredinom maja.

Kata tim u sastavu Angel Ivanov, Ivan Denčev i Marko Iliev nastupio je u dve uzrastne kategorije – seniora i juniora, apsolutni nivo i u obe je bio uspešan i ostvario plasman za državno prvenstvo. U kategoriji juniora, uzrastnoj grupi koja je u skladu sa njihovim godinama osvojili su zlatnu medalju, dok su u seniorskoj konkurenciji za koju još uvek nemaju dovoljno iskustva uspeli da se okite srebrnim odličjima.

U pojedinačnoj konkurenciji zablistao je Mateja Andonov u kategoriji kadeta – klasa C i uspeo da dođe do finala, gde je završio na drugom mestu i sa srebrnom medaljom. Marko Iliev i Ivan Denčev su nastupili u kategoriji juniora pojedinačno apsolutni nivo i morali su da se zadovolje ravnopravnom deobom trećeg mesta i bronzanim medaljama. U istoj kategoriji nastupio je i Angel Ivanov, ali nije imao sportske sreće, pa je za korak zaostao u susretima koji oslučuju dobitnike odličja.

A. Todorov

Foto: Karate klub “Caribrod”

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar