Atletičari “Balkana” osvojili tri zlatne medalje na mitingu u Kruševcu

Članovi Atletskog kluba “Balkan” iz Dimitrovgrada osvojili su tri zlatne medalje na atletskom mitingu koji je minulog vikenda održan u Kruševcu.

Aleksa Mladenov osvojio je dva zlatna odličja u disciplinama skok u dalj i bacanju vorteksa, dok je Lana Petrović uspela da se domogne zlatne medalje u disciplini skok u vis preskočivši 140 cm što je ujedno i njen lični rekord. Na takmičenju su učestvovale i Neda Markov i Dunja Petrov, ali nažalost nisu uspele da se domognu pobedničkog postolja.

Predsednik “Balkana” Aleksandar Markov izrazio je zadovoljstvo učinkom mladih dimitrovgradskih atletičara na nadmetanju u gradu pod Bagdalom.

“Još jednom su naši talentovani atletičari bili uspešni i želeo bih da ih sve pohvalim na rezultatima koje ostvaruju i na način na koji prezentuju sebe, ali i klub na takmičenjima, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Aleksa i Lana su bili odlični i zasluženo su osvojili medalje, ali i Nedi i Dunji je malo nedostajalo da se domognu nekog od odličja”, kazao je za FAR Markov.

A. Todorov

Foto: Atletski klub “Balkan” – Dimitrovgrad

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar