Rani uvid za rudnik “Mazgoš” do 20. juna

U toku je rani javni uvid za ležište Mazgoš, gde se planira otvaranje rudnika, a elaborat i drugi materijal dostupni su građanima u Odeljenju za urbanizam, građevinarstvo, objedinjenu proceduru i izvršenja, imovinsko pravne poslove i komunalno stambenu delatnost Opštinske uprave Dimitrovgrad.

Rani javni uvid počeo je 6. juna i traje do 20. juna, svakog radnog dana od 7 do 15 sati u zgradi Opštine, kao i na internet strani Opštine Dimitrovgrad na ovom linku.

“Opštinska uprava opštine Dimitrovgrad, kao nosilac izrade predmetnog planskog dokumenta, organizuje rani javni uvid u cilju upoznavanja javnosti sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana, osnovnim konceptualnim planskim rešenjima, očekivanim efektima planiranja i dr.” – kažu u lokalnoj samoupravi.

Kako dodaju, Odeljenje za urbanizam, građevinarstvo, objedinjenu proceduru i izvršenja, imovinsko pravne poslove i komunalno stambenu delatnost, zainterosovanim građanima pružiće sve potrebne informacije i stručnu pomoć u vezi sa pojedinim rešenjima i eventualnim davanjem primedbi i sugestija.

Primedbe i sugestije na izloženi materijal mogu se dostaviti tokom trajanja ranog javnog uvida u pisanom obliku Opštinskoj upravi opštine Dimitrovgrad, Odeljenju za urbanizam, građevinarstvo, objedinjenu proceduru i izvršenja, imovinsko pravne poslove i komunalno stambenu delatnost, 18320 Dimitrovgrad, ul. Balkanska br. 2, lično na pisarnici ili poštom, zaključno sa 20. junom 2024. godine.

Lj. F.

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar