Radoslav Kotev i i Olga Pavlović najbolji na memorijalnom stonoteniskom turniru u Dimitrovgradu

Član Stonoteniskog kluba “Caribrod” Radoslav Kotev i Olga Pavlović iz Niša osvojili su prvo mesto u seniorskoj kokurenciji na Međunarodnom memorijalnom stonoteniskom turniru “Valentin Velkov Lepez”, koji je minulog vikenda održan u hali u Sportskom centru Park u Dimitrovgradu.


Drugo mesto kod seniora pripalo je Milošu Milenkoviću, a treće Alekseju Naplekovu i Dejanu Ocokoljiću. Kod seniorki druga je bila Nela Tušlekova, a treče mesto podelili su Sabina Radina i Natalija Kostić.

U kategoriji “Rekreativci 35-50” najbolji je bio Aleksej Naplekov, a kod “Rekreativaca 50-60” prvi je bio Tihomir Mičev. Prvo mesto u kategoriji “Rekreativci 60-70” zauzeo je Ljubomir Janakijev, a kod “Rekreativaca 70+” Slađan Svržić.


Na turniru se se takmičile i mlađe kategorije. Prvo mesto u kategoriji mini kadeta pripalo je Vasilu Pejkovu, a kod mini kadetkinja najbolja je bila Martina Golosmanova. Kod mlađih kadeta najbolji je bio Dimitar Dimitrov, a kod mlađih kadetkinja Plamena Dimitrova. U kategoriji kadeta prvo mesto pripalo je Stefanu Bončevu, a kod kadetkinja Moniki Stajkovskoj. Andrej Stojanovski je bio najbolji kod juniora, a Daria Spasova kod juniorki.


Na ovom sportskom događaju učestvovalo je preko 100 stonotenisera iz Srbije, Bugarske, Severne Makedonije i Ukrajine.

Organizator turnira je Stonoteniski klub “Caribrod”, uz podršku Turističke organizacije “Caribrod” i Sportskog saveza “Caribrod”.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar