U polufinalu Triglav kadetske lige „Crvena Zvezda MTS“ – „Vizura Shark“ i „Partizan NIS“ – „Mega Bemax“

Nakon druge dve četvrtfinalne utakmice, koje su odigrane večeras u sportskoj hali u Dimitrovgradu, poznati su svi učesnici polufinala Triglav kadetske lige košarkaškog saveza Srbije.

Iako favoriti na papiru, mladi košarkaši „Partizan NIS-a“ tek u produžetku uspeli su da slome otpor čačanskog „Borca“. Pobedili su rezultatom 82-77, a najefikasniji igrač utakmice i MVP susreta bio je Aleksandar Davitkov, poreklom iz Dimitrovgrada.

U drugom susretu igrači „Sports World-a“ iz Novog Sada pružili su dobar otpor favorizovanoj ekipi „Mega Bemax“, ali je ekipa iz Sremske Mitrovice uspela da pobedi rezultatom 66:59.

Polufinalne utakmice na programu su u subotu 27. maja, a u prvoj, čiji je početak zakazan za 16:00 časova igraju „Crvena Zvezda MTS“ i „Vizura Shark“. U drugom polufinalu sastaju se „Partizan NIS“ i „Mega Bemax“, a početak ovog susreta je u 18:30 časova.

Rezultate svih utakmica završnog državnog kadetskog prvenstva u košarci možete pogledati na linku: http://www.takmicenje.kss.rs/triglav-kls-f8-finalni-turnir/

T. Aleksov

Foto: Toni Aleksov

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

About Toni Aleksov 819 Articles
Toni Aleksov je rođen je 1974. godine u Dimitrovgradu. Novinarstvom je počeo da se bavi u radio-televiziji Caribrod još kao gimnazijalac, a kasnije je u dva navrata profesionalno angažovan (1995-1997. i 2000-2004.). Kratko vreme obavlja dužnost zamenika glavnog i odgovornog urednika. Uz novinarski deo posla, bio je i snimatelj i montažer. Pored rada u RT Caribrod, Aleksov je bio i saradnik BK televizije tokom 2003. godine, a izveštavao je i za Radio Pirot, Plus Radio i Radio Belle amie. Pohađao je nekoliko kurseva u organizaciji ANEM-a (istraživačko novinarstvo, digitalna audio montaža, radio izveštavanje, čuvanje i obrada podataka). Učesnik je mnogobrojnih kvizova na nacionalnim televizijama - „Uzmi ili ostavi“, „Milioner“, „Da li ste pametniji od đaka petaka“, „Visoki napon“, „Potera“. Aleksov je bivši košarkaš i trenutno trener mlađih kategorija Košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“. Zaposlen je u Centru za kulturu Dimitrovgrad na poslovima dokumentariste. Autor je nekoliko projekata koji se realizuju u Centru za kulturu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*