a
 

Karatisti “Caribroda” osvojili šest medalja na Međunarodnom turniru u Vranju

   Karate klub “Caribrod” još jednom je dokazao svoj kvalitet i sa 18. Internacionalnog karate turnira „Vranje open 2016“ doneo šest odličja – pet zlatnih i jednu srebrnu medalju.

   Četvoro karatista “Caribroda” imalo je ukupno šest uspešnih nastupa. Kata timovi – Marko Todorov, Valentina Gocev i Marko Pejčev, kao i drugi tim – Sofija Rangelov, Valentina Gocev i Marko Pejčev, osvojili su zlatnu medalju. Zlatom su se okitili Marko Todorov i Marko Pejčev u pojedinačnim nastupima u katama u svojim kategorijama, a za peto zlatno odličje izborila se i Valentina Gocev u borbama. Srebrnu medalju u katama osvojila je Sofija Rangelov.

43 Karate Vranje Open

   Na međunarodnom karate turniru u Vranju 4. juna nastupilo je oko 200 karatista iz 25 klubova Srbije i Makedonije. Takmičenje je organizovao karate klub “Vranje”.

P. Videnov

Foto: Karate klub “Caribrod”

Napisao/la

Petar Videnov je rođen 1970. godine. Iako agronom po profesiji, u celosti se posvećuje novinarstvu. Novinarsku karijeru počinje u radio-televiziji Caribrod 1995. godine, gde kao novinar, voditelj i urednik već 21 godinu učestvuje u kreiranju i stvaranju raznovrsnih radijskih i televizijskih emisija, dokumentarnih filmova, reportaža i intervjua na bugarskom i srpskom jeziku. Posebnu pažnju posvećuje negovanju kulture i tradicije bugarske nacionalne zajednice u Srbiji. Novinar-urednik (1999-2000), član uređivačkog kolegijuma (2000-2002) i glavni i odgovorni urednik RT Caribrod (2002-2003) i (2009-2011). Dugogodišnji saradnik Novinsko-izdavačke ustanove „Bratstvo“ i istoimenog nedeljnika na bugarskom jeziku. Saradnik elektronskih i štampanih medija u Srbiji i Bugarskoj, a posebno Radio-televizije Srbije - „TV Žurnal na bugarskom jeziku“. Dopisnik nacionalnog bugarskog časopisa “Lov i ribolov“. Sa Agencijom za kinematografsku i televizijsku produkciju “Positive Production” iz Dimitrovgrada radio na izradi više dokumentarnih filmova i emisija – reditelj i scenarista dokumentarnih filmova „Trio Forte“ i „Zlatan Dudov“. Jedan od osnivača Udruženja građana „Emblema“ i Internet Portala „Far“. Bavi se publicistikom. Autor knjige „Po lovdžijski“. Član NUNS-a i međunarodne federacije novinara IFJ. Dobitnik značajnih novinarskih nagrada i priznanja na domaćim i međunarodnim medijskim festivalima.

Bez komentara

Na ovoj strani komentari su neomogućeni.