a
 

Opštinsko veće: Kredit kod UniCredit banke za radnu zonu Beleš

   Na današnjoj sednici Opštinskog veća data je saglanost predsedniku opštine Dimitrovgrad za potpisivanje ugovora o uzimanju kredita od strane opštine kod UniCredit banke u cilju finansiranja infrastrrukturnog projekta Radne zone Beleš.

   Članovi veća imali su na stolu i ponudu OTP banke, ali zbog povoljnije kamatne stope od 4.02 odsto naspram 4.26 odsto i kompletnije dokumentacije, doneli su rešenje o kreditnom zaduženju kod UniCredit banke, koja je ujedno ponudila opštini i plaćanje nadzora na izgradnji pomenutog projekta u iznosu od oko 1.200.000 dinara, kaže za „Far“, Dragan Mančev, pomoćnik predsednika opštine za ekonomski razvoj, privredu i poljoprivredu.

 A.Todorov

Foto: Aleksandar Todorov

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar