a
 

XII sednica SO Dimitrovgrad zakazana za 3. februar: Na dnevnom redu 23 tačke

   Za petak 3. februar zakazana je XII sednica Skupštine opštine Dimitrovgrad. Među 23 tačke na dnevnom redu je predlog Odluke o eksternoj reviziji završnog računa za 2016. godinu. Pred odbornicima će se naći izmene i dopune Odluke o načinu ostvarivanja prava na besplatan prevoz na teritoriji opštine Dimitrovgrad, o utvrđivanju radnog vremena u trgovini, zanatstvu, ugostiteljstvu i objektima za priređivanje igara za zabavu i sreću, o socijalnoj zaštiti i o primanjima izabranih, imenovanih i postavljenih lica opštine Dimitrovgrad.

   Odbornici lokalnog parlamenta će razmatrati i program poslovanja Crvenog krsta Dimitrovgrad za 2017. godinu sa finansijskim planom, program rada Saveta mesnih zajednica Dimitrovgrad i Paskašija i Godišnji plan rada Opštinskog štaba za vanredne situacije.

   Na dnevnom redu, između ostalog, su predlozi rešenja o razrešenju i imenovanju Izborne komisije opštine Dimitrovgrad, kao i o razrešenju i imenovanju novog predsednika i članova Upravnog i Nadzornog odbora dimitrovgradskog Doma zdravlja.

   Sednica SO Dimitrovgrad počinje u 10:00 časova.

P. Videnov

Foto: Slaviša Milanov

Napisao/la

Petar Videnov je rođen 1970. godine. Iako agronom po profesiji, u celosti se posvećuje novinarstvu. Novinarsku karijeru počinje u radio-televiziji Caribrod 1995. godine, gde kao novinar, voditelj i urednik već 21 godinu učestvuje u kreiranju i stvaranju raznovrsnih radijskih i televizijskih emisija, dokumentarnih filmova, reportaža i intervjua na bugarskom i srpskom jeziku. Posebnu pažnju posvećuje negovanju kulture i tradicije bugarske nacionalne zajednice u Srbiji. Novinar-urednik (1999-2000), član uređivačkog kolegijuma (2000-2002) i glavni i odgovorni urednik RT Caribrod (2002-2003) i (2009-2011). Dugogodišnji saradnik Novinsko-izdavačke ustanove „Bratstvo“ i istoimenog nedeljnika na bugarskom jeziku. Saradnik elektronskih i štampanih medija u Srbiji i Bugarskoj, a posebno Radio-televizije Srbije - „TV Žurnal na bugarskom jeziku“. Dopisnik nacionalnog bugarskog časopisa “Lov i ribolov“. Sa Agencijom za kinematografsku i televizijsku produkciju “Positive Production” iz Dimitrovgrada radio na izradi više dokumentarnih filmova i emisija – reditelj i scenarista dokumentarnih filmova „Trio Forte“ i „Zlatan Dudov“. Jedan od osnivača Udruženja građana „Emblema“ i Internet Portala „Far“. Bavi se publicistikom. Autor knjige „Po lovdžijski“. Član NUNS-a i međunarodne federacije novinara IFJ. Dobitnik značajnih novinarskih nagrada i priznanja na domaćim i međunarodnim medijskim festivalima.

Bez komentara

Ostavi komentar