Započeti radovi na zameni vodovodne mreže u ulici Vasil Levski u Dimitrovgradu

U ulici Vasil Levski u Dimitrovgradu danas su započeti radovi na zameni vodovodne mreže. Vrednost radova iznosi 1 200 000 dinara. Izvođač radova je JP „Komunalac“ iz Dimitrovgrada.

„Nakon rekonstrukcije vodovodne mreže u ulici Sutjeska u dužini od 500 metara, shodno planu i programu za 2017. godinu danas počinjemo i sa radovima u ulici Vasil Levski, dužine 200 metara. Radi se kompletna zamena primarnog i sekundarnog voda. Stare pocinkovane cevi biće zamenjene novim polietilenskim cevima.

Saobraćaj u pomenutoj ulici se neće remetiti, ali ukoliko za to bude bilo potrebe obavestićemo saobraćajnu policiju. Tokom izvođenja radova stanovnici ulice neće imati problema sa vodosnabdevanjem“, kaže u izjavi za medije Saša Aleksov, direktor JP „Komunalac“.

Nakon ulice Vasil Levski, prema rečima Aleksova do kraja godine treba očekivati i zamenu vodovodne mreže u ulicama 8. mart, Vlasaki Aleksov, Svetosavska i Hilandarska. Rok za završetak radova na zameni vodovdne mreže u ulici Vasil Levski je 30 dana.

 А. Todorov

Foto: Aleksandar Todorov

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar