a
 

Mladi takmičari šahovskog kluba “Caribrod” osvojili 4 medalje

Na Pojedinačnom kadetskom prvenstvu Pirotskog okruga, koje je juče održano u Pirotu, članovi šahovskog kluba „Caribrod“ osvojili su 4 medalje.

Stefan Kitanov osvojio je srebrnu medalju u konkurenciji starijih kadeta, a bronzani je bio Nemanja Todorov.

Kod kadetkinja, Jana Stoimenov bila je druga i osvojila srebrnu medalju, dok je bronza pripala Anđeli Stojadinov.

Domaćin takmičenja bio je šahovski klub „Čast i slava“ iz Pirota, a na takmičenju je učestvovalo 23 mladih šahista iz Pirotskog okruga. Šahovski klub „Caribrod“ nastupio je sa 14 takmičara.

T. Aleksov

Foto: ŠK „Caribrod“

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Napisao/la

Toni Aleksov je rođen je 1974. godine u Dimitrovgradu. Novinarstvom je počeo da se bavi u radio-televiziji Caribrod još kao gimnazijalac, a kasnije je u dva navrata profesionalno angažovan (1995-1997. i 2000-2004.). Kratko vreme obavlja dužnost zamenika glavnog i odgovornog urednika. Uz novinarski deo posla, bio je i snimatelj i montažer. Pored rada u RT Caribrod, Aleksov je bio i saradnik BK televizije tokom 2003. godine, a izveštavao je i za Radio Pirot, Plus Radio i Radio Belle amie. Pohađao je nekoliko kurseva u organizaciji ANEM-a (istraživačko novinarstvo, digitalna audio montaža, radio izveštavanje, čuvanje i obrada podataka). Učesnik je mnogobrojnih kvizova na nacionalnim televizijama - „Uzmi ili ostavi“, „Milioner“, „Da li ste pametniji od đaka petaka“, „Visoki napon“, „Potera“. Aleksov je bivši košarkaš i trenutno trener mlađih kategorija Košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“. Zaposlen je u Centru za kulturu Dimitrovgrad na poslovima dokumentariste. Autor je nekoliko projekata koji se realizuju u Centru za kulturu.

Bez komentara

Ostavi komentar