Manifestacija “Izbor najboljih u sportu Dimitrovgrada“ 26. januara u hali u SC “Park“

U organizaciji Ustanove za sport i turizam „Sportsko turistički centar Caribrod“, Sportskog saveza „Caribrod“, a pod pokroviteljstvom opštine Dimitrovgrad, u petak, 26. januara sa početkom u 15:00 časova u hali u Sportskom centru “Park“ biće održana manifestacija “Izbor najboljih u sportu Dimitrovgrada u 2017. godini“.

Vasil Andrejev, direktor „STC-a“ kaže u izjavi za FAR da će osim godišnjih priznanja najuspešnijim sportistima i sportskim kolektivima biti dodeljene i nagrade za doprinos u razvoju sporta, kao i posebna priznanja.

„Uručićemo nagrade u nekoliko kategorija – nojbolji sportista u prethodnoj godini, najbolji mladi sportista i sportistkinja, najuspešniji trener, najbolji sportski kolektiv u opštini, kao i nagrade zaslužnim sportskim radnicima i mladim sportskim nadama. Takođe, dodelićemo i posebna prinanja za određene doprinose u sportu i za promociju opštine Dimitrovgrad putem sporta“, rekao je Andrejev.

Andrejev je ovom prilikom pozvao sve sugrađane, ljubitelje sporta da svojim prisustvom uveličaju ovu sportsku svačanost, koja bi prema njegovim rečima trebala podstaći decu i omladinu Dimitrovgrada da se bave sportom.

„Takođe, očekujemo i dolazak predsednika Asocijacije sportskih centara Srbije i direktora sportskog centra “Čair“ iz Niša Dragana Perića, a očekujemo i potvrdan odgovor predsednika Olimpijskog komiteta Srbije Božidara Bože Maljkovića, inače našeg proslavljenog košarkaškog stručnjaka“, istakao je Andrejev.

Jedna od novina ove godine biće i glasanje putem emisija na „Radio Caribrodu“, gde će slušaoci moći od 24. do 26. januara, u terminu od 12:00 do 13:00 časova da daju svoj glas za najboljeg sportistu opštine Dimitrovgrad u prethodnoj godini.

 A. Todorov

Foto: Aleksandar Todorov / Toni Aleksov / Slaviša Milanov

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar