a
 

Bosilegradska „Mladost“ sigurna u Belom Polju

Iako su u prethodnom kolu overili šampionsku titulu, fudbaleri „Mladosti“ su juče, 27. maja ostvarili još jednu pobedu u nizu savladavši na gostovanju ekipu „Čelika“ iz Belog Polja rezultatom 1:3 (1:0), u okviru 24. kola Pčinjske okružne lige.

Domaćin je golom Mitića u 15. minutu rešio prvo poluvreme u svoju korist rezultstom 1:0. U drugom poluvremenu „Mladost“ je stigla do preokreta. U 55. minutu Dinov je izjednačio na 1:1. U 71. minutu Vasev je doneo prednost zeleno – belima, da bi u 90. Georgijev postavio konačnih „Čelik“ – „Mladost“ 1:3.

Nakon ovog kola bosilegradski tim je upisao na svom kontu 61 bod. U narednom 25. kolu „Mladost“ dočekuje na stadionu Peskara u Bosilegradu ekipu OFK „Alakince“.

 A. Zareva

Foto: Antoneta Zareva

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar