a
 

Tradicionalni turnir u odbojci na pesku 31. avgusta i 1. septembra u Dimitrovgradu

U okviru Caribrodskog sportskog leta u Sportskom centru „Park“ u Dimitrovgradu 31. avgusta i 1. septembra održaće se 10. jubilarni turnir u odbojci na pesku. Ekipu za odbojku na pesku čine 2 muškarca i jedna devojka, kao i jedna zamena.

Prijave za učešće u ovom takmičenju mogu se obaviti na telefon STC-a 010 / 361-124 ili lično pre početka žrebanja koje će biti obavljeno u 16:00 časova.

Osim pehara i diploma, za najbolje ekipe su obezbeđene i novčane nagrade. Prvoplasirana ekipa osvojiće 12.000 dinara, drugoplasirana 6.000 dinara, dok će trećeplasiranoj pripasti iznos od 4.000 dinara.

Turnir u odbojci na pesku zajednički organizuju Odbojkaški klub „Caribrod“, Sportsko turistički centar „Caribrod“ i Sportski savez „Caribrod“ uz podršku opštine Dimitrovgrad.

  A. Todorov

Foto: Mikan Andreev

Plakat: Sportsko turistički centar Caribrod

Tekst je deo projekta „Demokratsko društvo – informisan građanin“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2018. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar