a
 

Stonoteniseri „Caribroda“ nastavili pobednički niz

U 4. kolu Regionalne lige RSTSN – “A1“ stonoteniseri „Caribroda“ savladali su juče u balon sali u Surdulici ekipu STK „Belo Polje“ maksimalnim rezultatom 4:0.

Pobede za dimitrovgradski tim ostvarili su Saša Kolev, Nenad Stojanov, Aleksandar Sokolov i Boban Stojanov.

Nakon 4 odigrana meča STK „Caribrod“ zauzima lidersku poziciju sa maksimalnim učinkom.

U narednom kolu dimitrovgradski stonoteniseri dočekuju u hali u Sportskom centru „Park“ STK „Radan“ iz Lebana. Meč je na programu 4. novembra u 13 sati.

  A. Todorov

Foto: Stonoteniski klub „Caribrod“ – Dimitrovgrad

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar