a

Zona Jug: „Vlasina“ šampion, „Balkanski“ četvrti, „Mladost“ se seli u niži rang

Utakmicama poslednjeg 30. kola takmičarske 2018/19 okončana je sezona u fudbalskom prvenstvu Zone Jug. U Srpsku ligu Istok plasirala se „Vlasina“. Vlasotinčani su pred svojim navijačima bili bolji od leskovačke „Sloge“ rezultatom 4:3. Ekipa iz Vlasotinca je na kraju sakupila 73 boda, 8 više od drugoplasirane „Pčinje“ iz Trgovišta.

This image has an empty alt attribute; its file name is 144-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 145-1024x683.jpg

„Balkanski“ je u Sportskom centru „Park“ u utakmici bez rezultatskog značaja remizirao sa OFK „Nišom“ 1:1. Dimitrovgradski tim je sa 49 osvojenih bodova zauzeo 4. mesto na prvenstvenoj lestvici.

This image has an empty alt attribute; its file name is 146-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 147-1024x683.jpg

Fudbaleri „Mladosti“ iz Bosilegrada završili su takmičenje u Zoni Jug na poslednjem mestu i u narednoj sezoni ponovo će nastupati u Pčinjskoj okružnoj ligi. Puleni trenera Vladice Manasijeva su u poslednjem ovosezonskom susretu pretrpeli ubedljiv poraz rezultatom 5:0 od ekipe „Jedinstva“ iz Gornjeg Stopanja.

Svi mečevi poslednje runde Zone Jug igrani su 9. juna.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić / Vladimir Krojf Zahariev

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar