Prošle su tri godine, a FAR je još uvek u „odelcetu“ u kome je rođen, prohodao i progovorio. U vremenu brzom u kome je nastao i u kome živimo, to je kao tri decenije. Prerastao ga je davno i postalo je iznošeno i tesno, i njemu, i Vama, koji dolazite da ga vidite, čujete i saznate od njega šta ima.

Zato mu je skrojeno novo, sa novim grafičkim dizajnom, mogućnošću za „ugradnju“ boljih i kvalitetnijih fotografija i video sadržaja, bržim dolaskom do informacija, boljom preglednošću i sa lepšim i modernijim izgledom. Dakle, novi sajt, odnosno Farovo novo ruho je pred vama.

Vama na sud, jer je zbog vas i nastalo.

This image has an empty alt attribute; its file name is 177-novi-sajt-1-1024x683.jpg

U međuvremenu FAR se potrudio da preko android aplikacije bude sa vama i na mobilnim telefonima, a stalno je prisutan i na društvenim mrežama.

Realizujući brojne medijske projekte FAR je osvetlio medijski prostor i most između Srbije i Bugarske. Pored čitalaca iz dve susedne zemlje, portal FAR prati auditorijum i u Ex Jugoslaviji, mnogim evropskim državama, Americi, ali i na drugim kontinentima.

This image has an empty alt attribute; its file name is 178-novi-sajt-1-1024x683.jpg

FAR nastavlja da ispunjava zavet odmerenog novinarstva, koji je dao pred sobom. Da beži od senzacija i tabloidizacije, obostrano tretira i proverava informacije, nikoga ne vređa i bude što bliže idealu objektivnosti, koji se naravno ne može sustići, ali mu se u svakom tekstu treba težiti.

This image has an empty alt attribute; its file name is 179-novi-sajt-1-1024x683.jpg

Takav pristup “ni po babu ni po stričevima” biće i dalje osnovno usmerenje misije FAR-a i Udruženja građana “Emblema”, koje ga je osnovalo. Ili ako vam se više sviđa – “FAR ruho menja, ali ćud nikako!

Redakcija Internet Portala FAR

Foto: Milana Videnov

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar