a

Predstava “Sve su reči i note pune čari i lepote” mališana PU “8. septembar”

Povodom obeležavanja jubileja 50 godina postojanja predškolske ustanove “8. septembar”, u hali “STC Caribrod”, 13. juna, biće održana predstava mališana pod nazivom “Sve su reči i sve note pune čari i lepote”.

Kako je izjavila Vera Vasov, direktorka ove ustanove, mališani su pripremili jednu interesantnu predstavu za sve koji budu mogli da dođu. Očekuju se gosti iz Pirota, Bele Palanke, Babušnice, Niša, Vlasotinca, Knjaževca i Boljevca, kao i predstavnici lokalne samouprave, prijatelji i građani.

Svečanost je zakazana za 16:00 časova.

Teodora Petrov

Foto: arhiva FAR-a

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar