VIDEO: Poznati parovi eliminacionih rundi kod mlađih, starijih pionira i seniora

Sinoć je na turniru u malom fudbalu u Dimitrovgradu na programu bio 9. takmičarski dan. Odigrano je 5 utakmica – jedna kod veterana i 4 u seniorskoj konkurenciji.

This image has an empty alt attribute; its file name is 539-1024x683.jpg

„Caribrod“ je bio bolji rezultatom 5:2 od ekipe „My freedom“ u veteranskoj konkurenciji. U tradicionalnom delu nadmetanja „Levski“ – Sofija je savladao „My freedom“ sa 5:1, dok je susret između timova „Dale i drugari“ i „Dragoman“ registrovan službenim rezultatom 3:0 u korist ekipe „Dale i drugari“.

This image has an empty alt attribute; its file name is 540-1024x683.jpg

U pozivnom turniru domaća ekipa „Mlekara Stara planina“ je savladala „KMF Niš“ rezultatom 6:3. „Evrogas“ je obe sinoćne utakmice završio nerešenim ishodom. U duelu sa ekipom „Hotel Sax Balkan“ bilo je 4:4, a sa „Belom Palankom“ 2:2.

Večeras, 10. dana turnira, na programu je osam susreta. U kokurenciji mlađih pionira igraju se polufinalni dvoboji. U prvom meču u 18:00 sati sastaju se „Senjak“ – Pirot i „Balkanski 2“, a u 18:40 časova igraju „Balkanski 1“ i „My freedom“. U 19:20 sati na programu je polufinalni susret u konkurenciji starijih pionira između timova „Caffe Haustor“ i „UR D-Dorm“. Zatim će uslediti četvrtfinalni dueli u tradicionalnom turniru. Ssataju se „Hotel Happy“ – „Mlekara Adelfi Berilovac“, „Half time Pub“ – „Top Tires“ – Sofija, „AFK Požarnikarite“ – Teteven – „Levski“ – Sofija i „FK Željuša“ – „MFK Bulgari“.

This image has an empty alt attribute; its file name is 541-1024x683.jpg

U poslednjem susretu večeri, u pozivnom delu turnira, u 23:20 snage će odmeriti „Evrogas“ i „KMF Niš“. Inače u pozivnom turnira svoje mesto u polufinalu našle su ekipe „Hotel Sax Balkan“, „Mlekara Stara planina“, „Evrogas“ i ,Bela Palanka“.

U video prilogu pogledajte najzanimljivije detalje sa 8. i 9. takmičarskog dana.

Novinar: Aleksandar Todorov
Snimatelj: Stefan Pavić
Montaža: Mikica Kostov, Stefan Pavić
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Produkcija: Internet Portal FAR
jul 2019

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar