a

VIDEO: Ukraden novac iz manastira “Sveti Dimitrije” na dan Svete Petke

Ekipa FAR-a na Mitrovdan snimila je obeležavanje praznika posvećenog Svetom Dimitriju u istoimenom hramu, u blizini Dimitrovgrada.

Tom prilikom Mati Iraida je pred našom kamerom čestitala praznik svim vernicima, ali i saopštila jednu nemilu vest. Naime, na dan Svete Petke, 27. oktobra, dogodila se krađa.

This image has an empty alt attribute; its file name is 197-1024x683.jpg

Prema njenim rečima, nepoznati počinilac ukrao je novac iz manastira, a ona je pozvala osobu, koja je počinila razbojništvo, da se pokaje i vrati novac.

Novinar: Teodora Petrov
Snimatelj: Stefan Pavić
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Produkcija: Internet Portal FAR
novembar 2019

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar