a

Zaharijev: Sutra dan za snabdevanje starijih, koronavirusa u Bosilegradu nema

I u Bosilegradu će sutra od 4:00 do 7:00 sati raditi posebno izdvojene prodavnice za lica starija od 65 godina, rekao je predsednik opštine Bosilegrad i komandant Štaba za vanredne situacije Vladimir Zaharijev. On je naveo da je 2/3 puteva u Bosilegradskoj opštini očišćeno od snega i da se svi snabdevaju hranom i lekovima normalno.

This image has an empty alt attribute; its file name is 442-1024x683.jpg

Rekao je i da u Bosilegradu nema pozitivnih na koronavirus i da će proizvodnja maski tokom vikenda biti privremeno obustavljena.

O detaljima u telefonskom razgovoru sa Vladimirom Zaharijevim.

Novinar: Teodora Petrov
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Foto: Vladimir Krojf Zaharijev
Produkcija: FAR TV
mart 2020

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar