Vladica Dimitrov: Menja se način na koji se organizuje prodaja u maloprodajnim objektima

Optšinski štab za vanredne situacije doneo naredbu, menja se način na koji se organizuje prodaja u maloprodajnim objektima. Kreću prijave protiv neposlušnih penzionera. Dimitrov apeluje na poštovanje naredbi. Epidemiološka situacija u gradu nepromenjena.

This image has an empty alt attribute; its file name is 465-1024x683.jpg

Na sednici Štaba za vanredne situacije opštine Dimitrovgrad doneta je naredba koja se odnosi na organizaciju prodaje u maloprodajnim objektima u cilju sprečavanja direktnih kontakata i smanjenja rizika od širenja epidemije. Ovo je u telefonskom razgovoru za FAR rekao Vladica Dimitrov, komandant Opštinskog štaba.

On pojašnjava da će prodaja u maloprodajnim objektima biti organizovana po sitemu šaltera ili pultova, što prema njegovim rečima, označava da će zaposleni donositi artikle kupcima, kojima, kako kaže, neće biti dozvoljen ulaz u prodavnice.

This image has an empty alt attribute; its file name is 466-1024x683.jpg

Dimitrov ističe da se pojedini penzioneri oglušuju o naredbe Republičkog i Opštinskog štaba tako što uprkos zabrani izlaze iz svojih dvorišta i odlaze u prodavnice. On apeluje na njih da ozbiljno shvate trenutnu situaciju i da ne dozvole sebi da budu kažnjavani. Takođe, naglašava da će biti podnete prijave i protiv prodavnica koje njima prodaju artikle.

Čujte detalje u izjavi Vladice Dimitrova.

Novinar:Aleksandar Todorov
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Foto: Stefan Pavić
Produkcija: FAR TV
mart 2020

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar