a

Vladimir Zaharijev: Bosilegrad obavio dezinfekciju, uskoro paketi za najugrožene

Nema zaraženih i nema sumnji na koronavirus. Građanima Bosilegrada se redovno dostavljaju namirnice i lekovi, a takođe, počela je i podela maski. Ovo je za portal FAR izjavio Vladimir Zaharijev, predsednik opštine i komandant Štaba za vanredne situacije.

Naglasio je da će se korisnicima novčane socijalne pomoći dodeliti uskoro i paketi hrane i higijene i da je na teritoriji opštine obavljena dezinfekcija ulica i ulaza.

Zaharijev je dodao da građani poštuju policijski čas i da su tada svi u svojim domovima.

O detaljima u telefonskom razgovoru Vladimira Zaharijeva.

Novinar: Teodora Petrov
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Foto: Vladimir Krojf Zahariev
Produkcija: FAR TV
mart 2020

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar