a

Zaharijev: Bosilegrad šalje 5.000 maski Ministarstvu za rad

Vladimir Zaharijev, predsednik opštine i komandant Štaba za vanredne situacije rekao je za portal FAR da će Bosilegrad poslati 5.000 maski Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, još 2.000 poslaće Sportskom društvu “Crvena zvezda” i 500 humanitarnom udruženju “Koce zauvek” iz Vranja.

This image has an empty alt attribute; its file name is 132-1024x683.jpg

On je dodao da je epidemiološka situacija na teritoriji opštine Bosilegrad nepromenjena, nema zaraženih, niti sumnji na infekciju Covid-19.

Zaharijev je rekao da je nastavljeno sa pranjem ulica u opštini, a takođe hrana se dostavlja svima kojima je potrebna.

O detaljima u telefonskom razgovoru sa Vladimirom Zaharijevim.

Novinar: Teodora Petrov
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Foto: Vladimir Krojf Zahariev
Produkcija: FAR TV
maj 2020

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar