a

ZZJZ Pirot: Još troje pozitivnih u Pirotskom okrugu

Prema poslednjem izveštaju Zavoda za javno zdravlje Pirot iz laboratorije “Vatreno oko” Niš stigli su rezultati za 18 uzoraka, od kojih su tri pozitivna.

Od početka epidemije registrovano je ukupno 399 slučajeva, od kojih je najviše u Pirotu – 273, zatim u Beloj Palanci – 83, Babušnici – 38 i Dimitrovgradu – 5.

Na grudnom odeljenju Opšte bolnice Pirot leče se tri osobe od kojih je jedna sumnjiva na Covid-19.

U saopštenju se navodi da je epidemiološka situacija nesigurna sa tendencijom prelaska u nepovoljnu i da se povećava broj pregleda u kovid ambulantama.

Kompletan izveštaj ZZJZ Pirot možete pogledati OVDE.

T. Petrov (izvor: Centar za kontrolu i prevenciju bolesti Zavoda za javno zdravlje Pirot)

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar