Promocija knjige “Priča o početku” autora Milane i Nebojše Videnov

U subotu, 4. maja sa početkom od 19:00 časova u Galeriji “Metodi Meta Petrov” u Dimitrovgradu biće održana promocija knjige “Priča o početku” autora Milane i Nebojše Videnov.

U okviru promocije posetioci će moći da razgovaraju sa autorima, a biće organizovana izložba ilustracija, kao i prodajna izložba.

“Priča o početku” je strip – grafička novela, prožeta autobiografskim elementima autora. Priča govori o stvarima koje nastaju iz srca olovke i o tome kako su ljudi delom sastavljeni od različitih priča. Te priče su ispričane kroz knjige, muziku, filmove, fotografije.

“Kroz strip nas vode Gringo i Gringa, brat i sestra, dva dobroćudna čudovišta stvorena crtanjem čarobnih olovki. Na svom putu spoznaje sveta oni upoznaju i dobru i lošu stranu života. Strip poziva čitaoca da pogleda u svoje dubine i iznova otkrije prostore lične slobode”, kažu autori knjige.

Milana i Nebojša, sestra i brat rodom iz Caribroda, vole da zajedno švrljaju, sanjaju i veruju u svako magično sutra. Udružili su olovke, spojili razlike, preskočili granice, kako bi svoje znanje, iskustvo i lepu reć stavili u funkciju pripovedanja.

A. Todorov

Foto: Maringoo

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar