a

Bosilegrad 7. novembra domaćin ekipnog prvenstva Stonoteniskog saveza centralne Srbije

Opština Bosilegrad u subotu, 7. novembra biće domaćin ekipnog prvenstva Stonoteniskog saveza centralne Srbije za mlađe kadete i kadetkinje, kao i za juniore i juniorke.

Turnir će u 10:00 časova otvoriti juniori i juniorke, a zatim će u 13:00 časova početi nadmetanja mlađih kadeta i kadetkinja.

Prošlogodišnje ekipno prvenstvo u Bosilegradu okupilo je 36 ekipa. Ovoga puta se očekuje da taj broj bude znatno manji imajući u vidu trenutnu epidemiološku situaciju u zemlji, ali se organizatori nadaju još jednom uspešno organizovanom takmičenju sa učešćem velikog broja dece.

Organizator ekipnog prvenstva je Stonoteniski klub “Mladost” uz podršku opštine Bosilegrad.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar