a

Poraz košarkaša “Dimitrovgrada”

Košarkaši “Dimitrovgrada” poraženi su sinoć na domaćem parketu u odloženoj utakmici 6. kola Prva muške regionalne lige Istok od ekipe “Niša” rezultatom 72:81 (13:21, 21:19, 20:16, 18:25).

This image has an empty alt attribute; its file name is 186-1-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 187-1-1024x683.jpg

Dimitrovgradskim košarkašima ovo je bio šesti poraz u prvenstvu, uz dva ostvarena trijumfa. Nišlijama je sinoćna pobeda bila peta u ligi, a pretrpeli su i 4 neuspeha.

Utakmica u Dimitrovgradu igrana je bez prisustva publike, uz poštovanje svih propisanih protivepidemijskih mera od strane Rapubličkog kriznog štaba.

This image has an empty alt attribute; its file name is 188-1-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 189-1-1024x683.jpg

Narednog vikenda izabranici trenera Bojana Jovanovića igraju još jedan odložen meč, a protivnik na gostovanju u Nišu će im biti ekipa “Juniora”.

A.Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar