Stoni tenis: “Caribrod” upisao jedan trijumf i pretrpeo 2 poraza, “Mladost” doživela 2 neuspeha

Mečevima 9, 10, i 11. kola minulog vikenda u Vranju nastavljeno je prvenstvo Kvalitetne A lige Stonoteniskog saveza centralne Srbije. Stonoteniseri “Caribroda” pretrpeli su 2 poraza i upisali jedan trijumf, dok su stonoteniseri “Mladosti” iz Bosilegrada doživeli dva neuspeha.

This image has an empty alt attribute; its file name is 121-1-1024x683.jpg

Dimitrovgradski stonoteniseri su savladali bosilegradsku “Mladost” maksimalnim rezultatom 4:0, dok su poraze pretrpeli od ekipe “Antispina” iz Niša sa 4:2 i od “Vlasine” iz Vlasotinca identičnim rezultatom.

Vladimir Dončev iz Stonoteniskog kluba “Caribrod” rekao je u izjavi za FAR da su porazi sastavni deo igre i da se nada da će u narednim mečevima njegov klub pružitu bolje partije i nastaviti sa pobedama.

This image has an empty alt attribute; its file name is 122-1.jpg

Stonoteniski klub “Mladost” iz Bosilegrada je u Vranju pretrpeo poraz od “Caribroda” sa 4:0 i od ekipe “Bor 2” sa 4:3.

Trener bosilegradskih stonotenisera Nikola Taleski je rekao da je u duelu sa ekipom “Bora” viđena velika borba za svaki poen i dodao da su u zadnjem gemu njegovi izabranici odigrali možda i najlošiji dubl meč u prethodne četiri godine.

U narednom kolu koje je na programu za dve nedelje dimitrovgradski stonoteniseri gostuju ekipi “Elida” iz Donjeg Dušnika, dok “Mladost” u Bosilegradu dočekuje vodeću “Vlasinu” iz Vlasotinca.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić / Nikola Taleski

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar