a

Stonoteniseri „Caribroda“ slavili u Vranju

U 5. kolu Kvalitetne A lige Stonoteniskog saveza centralne Srbije, stnoteniseri „Caribroda“ savladali su proteklog vikenda u Vranju ekipu „Top Spin 2“ rezultatom 4:3 u setovima.

Pobedu dimitrovgradskom timu doneo je dubl kojeg su činili Aleksandar Sokolov i Nenad Stojanov. Oni su u odlučujućem sedmom setu bili bolji od Stefana Tošića i Nenada Paunovića sa maksimalnih 3:0.

Vladimir Dončev iz Stonoteniskog kluba „Caribrod“ nije krio zadovoljstvo nakon velike pobede protiv renomiranog rivala.

„Kao što i sam rezultat govori, ovo je bio jedan neizvestan susret sa puno preokreta. Pre meča gosti su važili za apsolutnog favorita, međutim mi smo odigrali veoma kvalitetno i mogu slobodno reći da smo uspeli da se izdignemo iznad sopstvenih mogućnosti i napravili podvig na veoma teškom gostovanju. Ovaj trijumf nam je zamajac za dalje i verujem da ćemo u nastavku prvenstva pružiti još odličnih partija“ – rekao je Dončev.

Stonoteniski klub „Caribrod“ se nalazi u vrhu tabele sa četiri trijumfa i jednim porazom.

U narednom kolu, dimitrovgradski stonoteniseri dočekuju u Sporstkom centru „Park“ ekipu „Belo Polje“ iz Surdulice. Meč se igra u subotu, 9. novembra, u 14:00 časova.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar