VIDEO: Predstavljene članice tima iz Dimitrovgrada na takmičenju “Srbija u ritmu Evope”

U Edukativno-obrazovnom centru danas su predstavljene članice tima koje će predstavljati Dimitrovgrad na takmičenju “Srbija u Ritmu Evrope”. Marija Georgiev, Helena Stojanov, Selena Mladenović, Petra Dimitrov i Una Petrov predstavljaće svoj grad na najvećem dećijem muzičkom takmičenju u zemlji.

This image has an empty alt attribute; its file name is 197-1024x683.jpg

Igor Karadarević, direktor programa Srbija u ritmu Evrope na Prvoj srpskoj televiziji je u izjavi za medije istakao da od ove sezone muzičkog nadmetanja “Srbija u ritmu Evrope” može da se očekuje jedan veliki spektakl, mnogo veći nego što je to bio slučaj prošle godine. On je dodao da su devojke iz Dimitrovgrada dobile zadatak da na ovom svojevrsnom muzičkom spektaklu predstave Severnu Makedoniju.

U ovim vremenima se svi trudimo da nam deca zdravo rastu, a deca nikada bolje ne rastu u dobre ljude nego uz pesmu, ples i muziku, a svi mi im to sada trenutno obezbeđujemo i siguran sam da ćemo imati mnogo srećna lica i manje suza” – kazao je Karadarević.

This image has an empty alt attribute; its file name is 198-1024x683.jpg

Jedna od učesnica Helena Stojanov je rekla da očekuje da se sve učesnice koje će predstavljati Dimitrovgrad na takmičenju Srbija u ritmu Evrope što bolje pripreme jer je to prema njenim rečima od izuzetne važnosti. Helena nije želala da prognozira na kom mestu će završiti tim Dimitrovgrada, ali je rekla da se nada najboljem.

Na konferenciji za medije prisustvovao je i Slavoljub Manoilov, opštinski većnik za kulturu i sport koji je takmičarkama poželeo sreću i da osvoje prvo mesto na ovogodišnjem takmičenju.

Opširnije u video zapisu FAR TV-a.

Novinar: Aleksandar Todorov
Snimatelj: Stefan Pavić
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Produkcija: FAR TV
mart 2021

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar