Učenici srednjih škola iz Pirotskog okruga postigli odlične rezultate na državnom takmičenju iz istorije

U izuzetnoj konkurenciji učenici srednjih škola iz Pirotskog okruga postigli su odlične rezultate na državnom takmičenju iz istorije, koje je proteklog vikenda održano u Šapcu, saopštio je Aktiv nastavnika istorije Pirotskog upravnog okruga. Aktiv je naglasio da je šabačka gimnazija bila odličan domaćin državnog nadmetanja iz istorije učenika srednjih škola.

This image has an empty alt attribute; its file name is 329-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 330-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 331-1024x683.jpg

Gimnazije

– 1. razred, Marija Manić iz Pirota, učenica Gimnazije Pirot, osvojila je četvrto mesto, mentor: prof. Vladica Tošić;

– 2. razred društveneo-jezički smer, Predrag Stojanović iz Babušnice, učenik Srednje škole sa domom učenika “Vuk Karadžić” – Babušnica, osvojio je peto mesto, mentor: prof. Miodrag Nikolić;

– 3. razred društveno-jezički smer, Natalija Ivanov iz Babušnice, učenica Srednje škole sa domom učenika “Vuk Karadžić” – Babušnica, osvojila je drugo mesto, mentor: prof. Miodrag Nikolić.

This image has an empty alt attribute; its file name is 332-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 333-1024x683.jpg

Srednje stručne škole

– 2-4. razred, Miroslav Gogov iz Dimitrovgrada, učenik Tehničke škole u Pirotu osvojio je drugo mesto, mentor: prof. Marko Živković

Kontinuitet odličnih rezultata na državnim takmičenjima iz istorije pokazatelj je odgovornog i istrajnog rada učenika i nastavnika tokom cele školske godine, naveo je aktiv nastavnika istorije Pirotskog upravnog okruga. Aktiv se zahvalio školama, roditeljima i lokalnim samoupravama na podršci tokom svih ciklusa takmičenja od školskog do državnog nivoa.

This image has an empty alt attribute; its file name is 334-1024x683.jpg

Državno takmičenje iz istorije organizovalo je Društvo istoričara Srbije “Stojan Novaković”, pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

Aktiv nastavnika istorije Pirotskog upravnog okruga čestita učenicima i mentorima odlične rezultate na državnom takmičenju iz istorije.

Izvor i foto: Aktiv nastavnika istorije Pirotskog upravnog okruga

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar