Sedmojulske sportske igre u Trnskim Odorovcima okupile preko 100 sportista

Na Sedmojulskim sportskim igrama koje su održane 9. jula u dvorištu osnovne škole u Trnskim Odorovcima nastupilo je preko 100 takmičara, koji su se nadmetali u nekoliko sportova – atletika, mali fudbal, basket 3×3, stoni tenis i planinsko trčanje.

U disciplini skok u dalj kod pionirki najbolja je bila Jana Borisov, drugo mesto pripalo je Seleni Stamenov, dok je treća bila Jovana Ivković. U bacanju vorteksa prvo mesto zauzeo je Bogdan Ilić, drugo Petar Veckov, a treće Mateja Ivančev.

U disciplini planinsko trčanje zlatnu medalju osvojila je Stefani Ilijev, srebrnu Selena Stamenov, dok se je bronzanim odličjem okitila Maša Milić.

U malom fudbalu najbolja je bila ekipa veterana iz sela Kusa Vrana, a u basketu najbolje su bile devojčice iz ekipe “Šampionke” iz Dimitrovgrada.

Aleksandar Markov iz Atletskog kluba “Balkan” je u izjavi za FAR rekao da je zadovoljan odazivom takmičara i ocenio manifestaciju veoma uspešnom, imajući u vidu da se iz godine u godinu povećava njena masovnost i da pored dece učestvuju i veterani.

Organizator ove sportske smotre je Mesna zajednica Trnski Odorovci, uz podršku Atletskog kluba “Balkan”. Pokrovitelj manifestacije je Opština Dimitrovgrad.

Na otvaranju ovog sportskog događaja takmičarima su se obratili predsednik Skupštine opštine Dimitrovgrad Zoran Đurov i predsednik mesne zajednice Trnski Odorovci Ilija Notev.

A. Todorov

Foto: Ivo Tomov

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar