U toku turnir u malom fudbalu za seniore u okviru manifestacije “Bosilegradsko sportsko leto”

U okviru manifestacije “Bosilegradsko sportsko leto”, u Bosilegradu se trenutno održava tradicionalni turnir u malom fudbalu u seniorskoj konkurenciji. Na turnir je prijavljeno 8 ekipa koje su raspoređene u 2 grupe. U sinoćnim mečevima postignuti su sledeći rezultati: “Krain dol” – “Kamp” 8:3 i “Mušama” – “Neci” 3:1.

This image has an empty alt attribute; its file name is 259-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 260-1024x683.jpg

Turnir u malom fudbalu za petliće i pionire je završen. Kod petlića najbolja je bila ekipa “Neki novi klinci” koja je u finalnom susretu bila bolja od tima “Neki novi klinci 1” rezultatom 9:2. Pobednik turnira u kategoriji pionira je ekipa “Povratak otpisanih” koja je u finalu rezultatom 4:3 savladala ekipu “Viša sila”.

U okviru Bosilegradskog sportskog leta u sredu, 21. jula biće održan prvi deo turnira u stonom tenisu za mini i mlađe kadete, takmičari 2010. godište i mlađi, kao i za kadete, takmičari 2006. godište i mlađi. Drugi deo turnira planiran je posle 2. avgusta, odnosno nakon završetka folklornog festivala “Bosilegradsko krajište peva i igra”

Manifestaciju “Bosilegradsko sportsko leto” organizuje Sportski savez Bosilegrad uz finansijsku podršku Opštine Bosilegrad.

A. Todorov

Foto: Sportski savez Bosilegrad

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar