Ekipa “Yu grupa” pobednik turnira u malom fudbalu u Bosilegradu

Ekipa “Yu grupa” pobednik je tradicionalnog turnira u malom fudbalu u Bosilegradu. Oni su u finalu bili bolji od tima “Bolji život” rezultatom 4:2. U utakmici za treće mesto “Krain dol” je nakon izvođenja penala savladao ekipu “Mušama”.

Titulu najboljeg igrača na turniru poneo je Damir Veličković (Yu grupa). Za najboljeg strelca proglašen je Stefan Manasijev (Yu grupa), dok je epitet najboljeg golmana poneo Danijel Novkov (Mušama).

Na stonoteniskom turniru u konkurenciji mini/mlađi kadeti prvo mesto osvojio je Dario Andonov, drugi je bio Stefan Andonov, dok je treće mesto pripalo Andreju Milanovu. Kod kadeta najuspešniji je bio Borislav Grigorov, drugo mesto zauzeo je Miljan Mitkov, a treće Nemanja Vasilev.

Pehare, medalje i diplome najboljim ekipama i pojedincima u svim kategorijama u malom fudbalu (petlići, pioniri i seniori) kao i najboljim stonoteniserima (mini/mlađi kadeti i kadeti) uručili su predsednik Sportskog saveza opštine Bosilegrad Vladica Manasijev I zamenik predsednika opštine Stefan Stojkov.

Organizator turnira je Sportski savez opštine Bosilegrad, uz finansijsku podršku opštine Bosilegrad.

A. Todorov (izvor: Sportski savez opštine Bosilegrad)

Foto: Sportski savez opštine Bosilegrad

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar