Na Sajmu zapošljavanja u petak u Dimitrovgradu učestvuje 25 poslodavaca sa područja Dimitrovgrada i Pirota

Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Pirot i Opština Dimitrovgrad organizuju u petak, 30. jula Sajam zapošljavanja. Sajam će se održati u Sportsko turističkom centru u Dimitrovgradu u vremenu od 10:00 do 12:00 sati.

Iz Nacionalne službe za zapošljavanje ističu da je učešće na Sajmu zapošljavanja registrovalo 25 poslodavaca sa područja Dimitrovgrada i Pirota.

Preduzetnici, kompanije i udruženja predstaviće kadrovske potrebe za više od 250 lica različitih kvalifikacija (konobar, kuvar, recepcionar, administrativni radnik, komercijalista, vozač, špediter, službenih obezbeđenja, šivač, krojač, frizer, kozmetičar, magacioner, električar, mašinbravar…).

Sajam zapošljavanja je način za otvorenu komunikaciju između poslodavaca i tražioca posla, razmenu informacija i budući poslovni dogovor.

Tražioci zaposlenja će imati priliku da predaju radnu biografiju i prijave se za više radnih mesta prema sopstvenom izboru, da se upoznaju sa uslovima rada, zaradi koju mogu očekivati, mogućnostima za napredovanje itd.

Poslodavci će preuzeti radne biografije kandidata, obaviti razgovor, dogovoriti uslove za zapošljavanje i pronaći kvalitetne kandidate za posao.

Nacionalna služba za zapošljavanje i Opština Dimitrovgrad upućuju poziv nezaposlenim licima i tražiocima zaposlenja da posete Sajam zapošljavanja.

Izvor: NSZ

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar