NSZ: Sajam zapošljavanja 7. aprila u Pirotu

Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) – Filijala Pirot poziva poslodavce i nezaposlena lica na Sajam zapošljavanja, koji će biti održan 7. aprila u sali “Gazela” u Pirotu od 11:00 do 13:00 časova.

“Zainteresovana nezaposlena lica treba da se jave svom savetniku za zapošljavanje radi evidentiranja učešća i informisanja o potrebnoj pripremi za sajam. Filijala Pirot savetuje nezaposlena lica da pre dolaska na sajam završe Obuku za aktivno traženje posla koja je od sada dostupna i na online platformi NSZ.” – kaže Miljan Jonić, organizator programa zapošljavanja.

Prijava poslodavaca za učešće na sajmu zapošljavanja je u toku i vrši se lično u Filijali Pirot i pripadajućim ispostavama ili pozivom na broj telefona 010/305-022 ili putem e-mail: [email protected].

“Poslodavci će biti u mogućnosti da na sajmu iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike. Na raspolaganju im je i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata i mogućnost korišćenja finansijskih mera i programa pri zapošljavanju.” – dodaje Jonić.

U okviru sajma na štandu NSZ će biti organizovana prezentacija Javnih poziva za podršku zapošljavanju poslodavcima i nezaposlenim licima.

Izvor: NSZ

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar