VIDEO: Sastanak u vezi puta koji povezuje Dimitrovgrad sa selom Vrapča

Zemenik predsednika opštine Dimitrovgrad Dejan Milev sastao se sa predsednikom mesne zajednica Bilo, Barje i Verzar Cvetkom Ivanovim i meštanima ovih sela u vezi puta koji povezuje Dimitrovgrad sa selom Vrapča preko atara sela Prača, Barje i Skrvenica.

“Videćemo kako i na koji način ćemo pokrenuti inicijativu za rekonstrukcija ovog lokalnog opštinskog puta, kao i gde imamo zauzeća od strane privatnih lica i gde imamo zauzeća javne svojine u privatnim parcelama. Takođe, videćemo da li ćemo ići u eksproprijaciju zemljišta ili će građani sami prepoznati značaj postojanja puta i dati saglasnost za prolazak kroz njihove parcele. Drugi deo su mahalski putevi koji bi verovatno na lakši način bili sanirani u narednom periodu, ali sve zavisi od programa poslovanja “Komunalca”, odnosno od preuzetih prioriteta u prvom kvartalu ove godine”, istakao je Milev.

Predsednik mesne zajednice Bilo, Barje i Verzar Cvetko Ivanov kaže za FAR da je donet zaključak da se put ka Vrapči uradi kvalitetnim materijalom, a mahalski putevi da se odrade materijalom sa lokalnih iskopina.

Pogledajte izjave Dejana Mileva i Cvetka Ivanova.

Novinar: Aleksandar Todorov
Snimatelj: Stefan Pavić
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Produkcija: FAR TV
2024.

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar