VIDEO: Šetnja i razdraganost malih maturanata

Tradicionalnom šetnjom centralnom gradskom ulicom mali maturanti u Dimitrovgradu su obeležili kraj osnovnog obrazovanja. Učenici osmog razreda Osnovne škole „Hristo Botev“, njih 68, krenulo je u novi i zreliji period života.

Razdragani i nasmejani zablistali su punim sjajem, a njihova mladost i elegancija izmamila je veliki broj građana svih generacija, rodbinu i prijatelje – veče za pamćenje!

Ovaj događaj je jedan od najlepših koga se rado sećaju budući srednjoškolci i njihovi nastavnici, a svako je poželeo da se kamerom i fotoaparatom ovekoveči susret sa malim maturantima.

Nakon šetnje gradom učenici su se zaputili na još jedno druženje – tradicionalno „drugarsko veče“ kao kruna završetka osnovne škole.

Ekipa FAR-a malim maturantima želi sve najbolje i puno lepih trenutaka u životu.

Pogledajte defile osmaka koji je u celosti zabeležio FAR TV.

Produkcija: Udruženje Emblema – FAR TV
2024.

Projekat “Bugarska zajednica, sloboda govora i multikulturalnost kroz medijsku prizmu – TV serija” se finansira sredstvima Bugarske pomoći za razvoj”

Проектът „Българска общност, свобода на словото и мултикултурализъм през медийната призма – ТВ сериал“ се финансира със средства по Българската помощ за развитие

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar