Za vikend kraj fudbalskog proleća, “Željuši” potrebna pobeda

Poslednje kolo fudbalskih liga igra se za vikend – “Balkanski” dočekuje “Bor 1919” u meču koji nema takmičarski značaj, “Željuša” igra na domaćem terenu sa ekipom “Slobode” iz Rasnice i pobednik tog meča obezbediće opstanak u ligi, dok fudbaleri “Mladosti” gostuju ekipi “Alakince”.

Rezultat meča u Dimitrovgradu u poslednjem, 30. kolu, Zone Istok neće značajno uticati na konačnu tabelu, obe ekipe obezbedile su opstanak, pa meč neće imati takmičarski naboj.

Dimitrovgradski fudbaleri trenutno zauzimaju 5. mesto na tabeli sa 48 osvojenih bodova i sigurni su učesnici istog ranga takmičenja koji će opet imati određene promene i naredne sezone.

Za razliku od njih, izabranici trenera Dragana Dončeva dočekaće u Sportskom centru Park ekipu “Slobode” iz Rasnice, a fudbalerima “Željuše” potrebna je pobeda u direktnom susretu da obezbede opstanak u ligi.

Meč bez takmičarskog značaja igraju i fudbaleri “Mladosti” iz Bosilegrada, koji trenutno zauzimaju 10 mesto na tabeli Pčinjske okružne lige, pa će na gostovanju u Alikicima samo odigrati poslednju utakmicu u sezoni.

Lj. F.

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar