Vladimiru Zaharijevu sedmi uzastopni mandat na čelu Opštine Bosilegrad

Na prvoj sednici Skupštine opštine Bosilegrad u novom sazivu izabrano je novo-staro opštinsko rukovodstvo pa je Vladimir Zaharijev opet izabran za predsednika Opštine, Stefan Stojkov ostao je njegov zamenik, a Slavča Vladimirov ostao je na mestu predsednika Skupštine opštine.

Nakon potvrđivanja mandata novoizabranih odbornika, na konstitutivnoj sednici najpre je Vladimirov ponovo izabran za predsednika lokalnog parlamenta, za zamenika predsednika Skupštine opet je izabran Ivan Jordanov, dok je Slavica Stojanova postavljena za sekretara.

Odmah nakon konstitutivne održana je i prva redovna sednica Skupštine Opštine Bosilegrad na kojoj je tajnim glasanjem jednoglasno Vladimir Zaharijev izabran, po 7. put, za predsednika Opštine.

“Opravdaćemo vaše poverenje, nastavićemo saradnju sa državnim vrhom i resornim ministarstvima kako bi građani Bosilegrada imali što bolje uslove za život” – bile su prve reči Zaharijeva.

Stefan Stojkov i naredne četiri godine biće njegov zamenik, dok su za članove Opštinskog veća izabrani Daniel Zarev, Danijel Milanov, Olgica Zaharijev, Stanislava Petrakijev i Ljiljana Anakiev.

Podsetimo, lista “Aleksandar Vučić – Bosilegrad sutra – Vladimir Zaharijev”, na izborima osvojila je 30 odbornika od 31, a nakon izbora novog-starog rukovodstva, Zaharijeva i Stojkova zamenili su Nebojša Stojnev sa Zaharijeve liste, kao i Marina Vasev sa liste Grupe građana “Možemo i Mi”, kojoj je mandat pripao jer na listi koju je predvodio dugogodišnji predsednik Opštine više nije imalo odbornika.

Lj. F.

Foto: Vladimir Krojf Zaharijev

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar