Festival „Srbija u ritmu Evrope“: Glasajte za decu iz Bosilegrada

Na najvećem dečijem muzičkom takmičenju u Srbiji – “Srbija u ritmu Evrope” i opština Bosilegrad po prvi put ima svoje predstavnike. Ovaj festival biće održan 16. juna u Nišu od 14:00 časova, uz direktan prenos na Prvoj srpskoj televiziji.

Opštinu Bosilegrad predstavljaju: Dobri Milanov,  Sanja Vladimirov, Aleksandra Dojčinov, Anđela Zaharijev, Tanja Ivanov i Vladislava Petrunov.

22 zemlje Evrope i 22 grada Republike Srbije, među kojima i Bosilegrad, bore se za prvo mesto, koje će odrediti iz kojeg grada ili opštine u Srbiji će sledeće godine Prva Srpska Televizija prenositi ovaj najveći dečiji muzički spektakl u regionu.

„Gledanost na Prvoj Srpskoj Televiziji je zagarantovana, a glasanje za naše predstavnike iz Bosilegrada počinje 1. juna i trajaće sve do kraja televizijskog programa.

Ovaj projekat je podržala opština Bosilegrad i ukoliko želite da se sledeće godine festival emituje iz naše opštine na Prvoj srpskoj televiziji, a deca predstavnici Bosilegrada otputuju u zemlju koju predstavljaju (Rusiju), glasajte i znajte da sa jednog broja možete poslati neograničen broj poruka“, rekao je za FAR Stefan Stojkov, zamenik predsednika opštine Bosilegrad.

Tekst za glasanje (sms): PESMA (razmak) 06, pošaljite na broj 1557.

Sa jednog broja možete poslati neograničen broj poruka, a cena jedne poruke je 65 dinara.

B. Ivanov

Božidar Ivanov
About Božidar Ivanov 524 Articles
Božidar Ivanov je rođen 1970. godine. Iako ekonomista po profesiji, potpuno se posvećuje novinarstvu. Novinarsku karijeru počinje u Ustanovi Centar kulture Bosilegrad u organizacionoj jedinici Radio-televizija Bosilegrad od 1998. godine, gde kao novinar-voditelj već 18 godina učestvuje u stvaranju raznovrsnih radijskih i televizijskih emisija, reportaža i intervjua na bugarskom i srpskom jeziku. Posebnu pažnju posvećuje negovanju kulture i tradicije bugarske nacionalne zajednice u Srbiji. Novinar-voditelj od 1998. do 2016. godine u Radio Bosilegradu iza koga stoje sati i sati emisija, reportaža, intervjua... Saradnik Novinsko-izdavačke ustanove „Bratstvo“ i istoimenog nedeljnika na bugarskom jeziku. Saradnik elektronskih i štampanih medija u Srbiji i Bugarskoj, a posebno Radio-televizije Fokus, Televizije 017 i Bugarskog nacionalnog radija. Član NUNS-a, dobitnik novinarskih priznanja na domaćim i međunarodnim medijskim festivalima. Učesnik na svim BBC-ovim školama i aktivni učesnik u očuvanju informisanja na bugarskom jeziku preko Komisije za informisanje Nacionalnog saveta bugarske nacionalne manjine Republike Srbije u predhodna dva saziva.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*