Tradicionalni sajam zapošljavanja u četvrtak u Pirotu: Najviše posla za tekstilne radnike

Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje Pirot organizovaće u četvrtak, 19. aprila tradicionalni Sajam zapošljavanja, na kome će 30 poslodavaca ponuditi oko 300 slobodnih radnih mesta. Kako prenosi Televizija Pirot najviše posla ima za radnike u tekstilnoj industriji.

Tokom protekle godine u Pirotu su održana dva sajma, na kojima je 53 poslodavca iskazalo potrebu za oko 450 radnika.

Na evidenciji pirotske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje u Pirotskom okrugu je 10.600 nezaposlenih, od čega u Pirotu 6.300, u Beloj Palanci 1.700, a u Dimitrovgradu i Babušnici po 1.300 nezaposlenih.

Sajam će biti održan u sali “Gazela” u Pirotu od 11:00 do 14:00 časova.

P. Videnov (izvor: TV Pirot)

Foto: Slaviša Milanov

About Petar Videnov 2083 Articles
Petar Videnov je rođen 1970. godine. Iako agronom po profesiji, u celosti se posvećuje novinarstvu. Novinarsku karijeru počinje u radio-televiziji Caribrod 1995. godine, gde kao novinar, voditelj i urednik već 21 godinu učestvuje u kreiranju i stvaranju raznovrsnih radijskih i televizijskih emisija, dokumentarnih filmova, reportaža i intervjua na bugarskom i srpskom jeziku. Posebnu pažnju posvećuje negovanju kulture i tradicije bugarske nacionalne zajednice u Srbiji. Novinar-urednik (1999-2000), član uređivačkog kolegijuma (2000-2002) i glavni i odgovorni urednik RT Caribrod (2002-2003) i (2009-2011). Dugogodišnji saradnik Novinsko-izdavačke ustanove „Bratstvo“ i istoimenog nedeljnika na bugarskom jeziku. Saradnik elektronskih i štampanih medija u Srbiji i Bugarskoj, a posebno Radio-televizije Srbije - „TV Žurnal na bugarskom jeziku“. Dopisnik nacionalnog bugarskog časopisa “Lov i ribolov“. Sa Agencijom za kinematografsku i televizijsku produkciju “Positive Production” iz Dimitrovgrada radio na izradi više dokumentarnih filmova i emisija – reditelj i scenarista dokumentarnih filmova „Trio Forte“ i „Zlatan Dudov“. Jedan od osnivača Udruženja građana „Emblema“ i Internet Portala „Far“. Bavi se publicistikom. Autor knjige „Po lovdžijski“. Član NUNS-a i međunarodne federacije novinara IFJ. Dobitnik značajnih novinarskih nagrada i priznanja na domaćim i međunarodnim medijskim festivalima.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*