Tradicionalni 23. Atletski miting skakača „Jump – Dimitrovgrad 2018“ 15. jula u Sportskom centru „Park“

Atletski klub „Balkan“ uz podršku opštine Dimitrovgrad, u nedelju 15. jula u Sportskom centru „Park“ organizuje 23. po redu tradicionalni međunarodni atletski miting skakača „Jump – Dimitrovgrad 2018“.

Na programu mitinga u pionirskoj konkurenciji, gde će se takmičiti polaznici ovogodišnjeg Jump kampa, biće discipline bacanje vorteksa, skok u vis i skok u dalj. Seniori i seniorke nadmetaće se u sledećim disciplinama – troskok, skok u vis i skok s motkom, а organizatori najavljuju učešće oko 20-ak takmičara iz Srbije i susedne Bugarske.

Start atletskog mitinga zakazan je za 19:30 časova na terenu za mali fudbal u Sportskom centru „Park“.

  A. Todorov

Foto Arhiva FAR-a

About Aleksandar Todorov 1562 Articles
Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*