a
 

„Željuša“ nemoćna u derbiju – „Senjak“ ubedljiv

   Fudbalski klub „Senjak“ nastavio je pobednički niz bez primljenog gola u Opštinskoj ligi Pirot. Novoformirana ekipa iz Pirota savladala je u sportskom centru „Park“ u Dimitrovgradu „Željušu“ sa 4:0. Iako su iz „Željuše“ ovaj susret najavljivali kao derbi, malobrojna publika mogla je da vidi samo dobru igru gostiju, dok je „Željuša“ veći deo utakmice provela u odbrani na svom delu terena.

345

   Sve je rešeno već u prvom poluvremenu kada su gosti vodili sa 3:0. Strelci su bili Aleksandar Kostić, Nenad Pavlović i Saša Mitić. Konačnih 4:0 za „Senjak“ postavio je Ivan Rančić. 

346

   U narednom kolu „Željuša“ gostuje „Lokomotivi“ iz Belog Polja.

T. Aleksov

Foto: Toni Aleksov

Napisao/la

Toni Aleksov je rođen je 1974. godine u Dimitrovgradu. Novinarstvom je počeo da se bavi u radio-televiziji Caribrod još kao gimnazijalac, a kasnije je u dva navrata profesionalno angažovan (1995-1997. i 2000-2004.). Kratko vreme obavlja dužnost zamenika glavnog i odgovornog urednika. Uz novinarski deo posla, bio je i snimatelj i montažer. Pored rada u RT Caribrod, Aleksov je bio i saradnik BK televizije tokom 2003. godine, a izveštavao je i za Radio Pirot, Plus Radio i Radio Belle amie. Pohađao je nekoliko kurseva u organizaciji ANEM-a (istraživačko novinarstvo, digitalna audio montaža, radio izveštavanje, čuvanje i obrada podataka). Učesnik je mnogobrojnih kvizova na nacionalnim televizijama - „Uzmi ili ostavi“, „Milioner“, „Da li ste pametniji od đaka petaka“, „Visoki napon“, „Potera“. Aleksov je bivši košarkaš i trenutno trener mlađih kategorija Košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“. Zaposlen je u Centru za kulturu Dimitrovgrad na poslovima dokumentariste. Autor je nekoliko projekata koji se realizuju u Centru za kulturu.

Bez komentara

Ostavi komentar