a
 

“Sportsko turistički centar Caribrod“ na Međunarodnom sajmu turizma od 23. do 26. februara u Beogradu

   Pod sloganom “Uživajte na vreme“ od 23. do 26. februara u hali Beogradkog sajma biće održan 39. Međunarodni Sajam turizma. Beogradski Sajam turizma predstavlja najveću turističku manifestaciju u zemlji i regionu. Na prošlogodišnjem sajmu svoju ponudu predstavilo je 1135 izlagača, a  broj posetilaca premašio je 71 hiljadu. Međunarodni karakter ove manifestacije potvrđuje više od 340 inostranih izlagača iz 55 zemalja. Ove godine očekuje se preko 1200 izlagača iz Srbije i inostranstva.

   Na sajmu će učestvovati i “Sportsko turistički centar Caribrod“ iz Dimitrovgrada, koji će predstaviti turističku ponudu i potencijale opštine Dimitrovgrad.

   Istovremeno sa Sajmom turizma biće organizovan i Međunarodni sajam vina – „BEOWINE“ i Međunarodni sajam ugostiteljske opreme – „HORECA“.

 A. Todorov

Foto: STC Caribrod

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar