a
 

AUDIO: Zoran Đurov, zamenik predsednika opštine Dimitrovgrad o 46. sednici Opštinskog veća

Na današnjoj 46. sednici Opštinskog veća bilo je petnaestak tačaka koje će se naći na nekoj od narednih sednica SO Dimitrovgrad, a među kojima su razmatranje i usvajanje prve izmene plana javnih nabavki opštine Dimitrovgrad i nacrta programa mera podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja.

Sednicom je predsedavao zamenik predsednika opštine Dimitrovgrad Zoran Đurov koji je nakon sastanka dao izjavu za lokalne medije.

 A. Todorov

Foto: Slaviša Milanov

Tekst (audio) je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar