a
 

АUDIO: Zoran Đurov, zamenik predsednika opštine Dimitrovgrad o današnjoj sednici Opštinskog veća

Na današnjoj sednici Opštinskog veća opštine Dimitrovgrad razmatrano je 30-ak tačaka, među kojima su Izveštaji o radu i poslovanju Sportsko turističkog centra „Caribrod“ i dimitrovgradskog Doma zdravlja za 2016. godinu. Takođe većnici su razmatrali i Izveštaje o radu sa finansijskim izveštajima za 2016. godinu Centra za kulturu, Narodne biblioteke „Detko Petrov“ i Centra za socijalni rad, rekao je u izjavi za medije, Zoran Đurov, zamenik predsednika opštine.

Osim gore pomenutih tačaka, na dnevnom redu Opštinskog veća našli su se i zahtevi mesnih zajednica, kao i pojedinačni zahtevi građana.

 А. Todorov

Foto: Aleksandar Todorov

 Audio izjava Zorana Đurova o današnjoj sednici OB

Tekst (audio) je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar