XV sednica Skupštine opštine Dimitrovgrad zakazana za 15. jun: Pred odbornicima 23 tačke

Na XV sednici Skupštine opštine Dimitrovgrad zakazanoj za četvrtak, 15. jun pred odbornicima će se nači 23 tačke, među kojima razmatranje i usvajanje predloga odluka o konsolidovanom završnom računu budžeta opštine Dimitrovgrad za 2016. godinu, o izmeni i dopuni odluke o budžetu za 2017. godinu, kao i o drugoj izmeni kadrovskog plana, organa i službi opštine Dimitrovgrad za ovu godinu.

Na dnevnom redu biće i razmatranje i usvajanje izmenе i dopunе Programa rada budžetskog fonda za privredni razvoj opštine Dimitrovgrad za 2017. godinu i Programa podrške verskim zajednicama na teritoriji opštine Dimitrovgrad za tekuću. godinu.

Pred odbornicima lokalnog parlamenta naći će se i razmatranje i usvajanje predloga Rešenja o razrešenju (istek mandata) i imenovanju direktora JP „Komunalac“ iz Dimitrovgrada, o razrešenju (istek mandata) i imenovanju predsednika i članova Nadzornog odbora JP „Komunalac“, kao i o raspodeli dobiti JKP „Regionalna deponija Pirot“ za 2016. godinu.

Početak XV sednice Skupštine opštine Dimitrovgrad zakazan je za 10:00 časova.

 A. Todorov

Foto: Slaviša Milanov

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar